Иљараменди неће назад у своју Баскију!

Упркос усменом договору два клуба, везиста нема намеру да заигра за Билбао...

Фудбал 30.01.2015 | 08:20
Иљараменди неће назад у своју Баскију!

Добре воље је било, Реал је оберучке прихватио понуду Атлетика вредну 25.000.000 евра за Асијера Иљарамендија и усмени договор два клуба брзо је био постигнут, али... Баскијски великан остаће без капиталног појачања у јануару, пошто Иљараменди не жели да појача редове љутог ривала свог матичног клуба - Реал Сосиједада!

Током последњих неколико сати вођени су интензивни преговори две стране, пошто се прелазни рок у Шпанији завршава у петак. Међутим, Иљараменди је одбио уговор који му је Билбао понудио, до јуна 2020. године, пошто жели да остане у Реалу до краја сезоне!

Иако је Флорентино Перез желео да се реши једног од најбољих везиста Примере у последње две године, Карло Анчелоти ниједног тренутка није желео да Баск напусти клуб, због чега је он сам решио да остане Краљевић и у жестокој конкуренцији покуша да се избори за своје место под сунцем!

Подсетимо, Реал је пре само неколико дана озваничио трансфер Лукаса Силве из Крузеира, чиме је постало јасно да за Иљарамендија више нема места у тиму. Али ствари су се изјаловиле у последњем тренутку, добрим делом и због тога што је Билбао желео да Шпанцу смањи годишња примања, која сада износе око 2.500.000 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар