Iljaramendi neće nazad u svoju Baskiju!

Uprkos usmenom dogovoru dva kluba, vezista nema nameru da zaigra za Bilbao...

Fudbal 30.01.2015 | 08:20
Iljaramendi neće nazad u svoju Baskiju!

Dobre volje je bilo, Real je oberučke prihvatio ponudu Atletika vrednu 25.000.000 evra za Asijera Iljaramendija i usmeni dogovor dva kluba brzo je bio postignut, ali... Baskijski velikan ostaće bez kapitalnog pojačanja u januaru, pošto Iljaramendi ne želi da pojača redove ljutog rivala svog matičnog kluba - Real Sosijedada!

Tokom poslednjih nekoliko sati vođeni su intenzivni pregovori dve strane, pošto se prelazni rok u Španiji završava u petak. Međutim, Iljaramendi je odbio ugovor koji mu je Bilbao ponudio, do juna 2020. godine, pošto želi da ostane u Realu do kraja sezone!

Iako je Florentino Perez želeo da se reši jednog od najboljih vezista Primere u poslednje dve godine, Karlo Ančeloti nijednog trenutka nije želeo da Bask napusti klub, zbog čega je on sam rešio da ostane Kraljević i u žestokoj konkurenciji pokuša da se izbori za svoje mesto pod suncem!

Podsetimo, Real je pre samo nekoliko dana ozvaničio transfer Lukasa Silve iz Kruzeira, čime je postalo jasno da za Iljaramendija više nema mesta u timu. Ali stvari su se izjalovile u poslednjem trenutku, dobrim delom i zbog toga što je Bilbao želeo da Špancu smanji godišnja primanja, koja sada iznose oko 2.500.000 evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar