Креће ''операција'' - Суботићу, играј за Србију!

Невен Суботић поново у репрезентацији Србије? Прича је тек у „повојима“, али реална шанса постоји!

Фудбал 29.01.2015 | 19:40
Креће ''операција'' - Суботићу, играј за Србију!

Потпредседник Фудбалског савеза Србије Саво Милошевић открио је да ће заједно са селектором Орлова Радованом Ћурчићем обавити низ разговора са свим потенцијалним кандидатима за репрезентативни дрес, који би могли да помогну националном тиму у борби за место на Европском првенству 2016. године у Француској. А на пописној листи је и Невен Суботић, који је јато Орлова напустио после утакмице са Хрватском у квалификацијам за Мундијал и од тада није био у репрезентативној акцији.

"Резервисали смо карте, средином фебруара путоваћемо у Немачку. Прво идемо у Дортмунд. Гледаћемо утакмицу између Борусије и Мајнца, 13. фебруара", рекао је Милошевић у разговору за Спортски журнал.

Он, ипак, није желео да се бави тиме колике су шансе да се Суботић врати у састав Србије, али је истакао да тренутно све иде по плану.
"Контакт је већ направљен. Са Невеном Суботићем спојио нас је његов најбољи друг из репрезентације Здравко Кузмановић. Очекујем да ће све бити у најбољем реду и надам се позитивном исходу разговора", закључио је Милошевић.

С обзиром на чињеницу да репрезентација највише проблема има управо у задњој линији, Суботић би добро дошао националном тиму.

Какво је ваше мишљење?

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЈА

29.01.2015 19:24

За одбрану је Суботиц одличан!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еуро

30.01.2015 07:08

Мозе и Видиц !

ОДГОВОРИТЕ