Kreće ''operacija'' - Subotiću, igraj za Srbiju!

Neven Subotić ponovo u reprezentaciji Srbije? Priča je tek u „povojima“, ali realna šansa postoji!

Fudbal 29.01.2015 | 19:40
Kreće ''operacija'' - Subotiću, igraj za Srbiju!

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević otkrio je da će zajedno sa selektorom Orlova Radovanom Ćurčićem obaviti niz razgovora sa svim potencijalnim kandidatima za reprezentativni dres, koji bi mogli da pomognu nacionalnom timu u borbi za mesto na Evropskom prvenstvu 2016. godine u Francuskoj. A na popisnoj listi je i Neven Subotić, koji je jato Orlova napustio posle utakmice sa Hrvatskom u kvalifikacijam za Mundijal i od tada nije bio u reprezentativnoj akciji.

"Rezervisali smo karte, sredinom februara putovaćemo u Nemačku. Prvo idemo u Dortmund. Gledaćemo utakmicu između Borusije i Majnca, 13. februara", rekao je Milošević u razgovoru za Sportski žurnal.

On, ipak, nije želeo da se bavi time kolike su šanse da se Subotić vrati u sastav Srbije, ali je istakao da trenutno sve ide po planu.
"Kontakt je već napravljen. Sa Nevenom Subotićem spojio nas je njegov najbolji drug iz reprezentacije Zdravko Kuzmanović. Očekujem da će sve biti u najboljem redu i nadam se pozitivnom ishodu razgovora", zaključio je Milošević.

S obzirom na činjenicu da reprezentacija najviše problema ima upravo u zadnjoj liniji, Subotić bi dobro došao nacionalnom timu.

Kakvo je vaše mišljenje?

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

JA

29.01.2015 19:24

Za odbranu je Subotic odličan!!!

ODGOVORITE
Name

Euro

30.01.2015 07:08

Moze i Vidic !

ODGOVORITE