Фудбалски рат у Русији!

Зенит нуди богатство Дзјуби, навијачи Спартака бесни: Нећемо дозволити да оде код највећег непријатеља! Са евентуалним доласком руског репрезентативца не слаже се ни бивши нападач тима из Санкт Петербурга, Сергеј Герасимец...

Фудбал 29.01.2015 | 18:20
Фудбалски рат у Русији!

Тектонски потреси у Русији! Зенит је озбиљно бацио око на нападача Спартака Артијома Дзјубу, што је изазвало праву буру опречних коментара... Према писању медија у највећој европској држави, тим из Санкт Петербурга спремио је џак пун пара за ведету љутог ривала и другог најбољег стрелца руске Премијер лиге, којем нуди плату од чак 3.000.000 евра по сезони, што се многима уопште није свидело.

Пре свега, нимало нису одушевљени навијачи Спартака, који су најавили жестоке протесте у случају да се клуб одлучи за нимало популаран потез.
„Нећемо да дозволимо да наш играч обуче дрес највећег непријатеља“, поручили су тифози московских црвено-белих.

Са овим потезом управе Зенита не слаже се ни бивши центарфор небеско-плавих, Сергеј Герасимец, који сматра да је да би то била „велика глупост“.
„Без претераних емоција ово кажем – ово је покушај који ми се нимало не свиђа. Јер, не само да је изиритирао многе, већ је он (читај: Дзјуба) потпуно непотребан екипи. Зенит треба да тражи неког ко ће подићи ниво игре. Истина је да је Кержаков све старији, али он је лидер Зенита, репрезентације Русије, велики шампион! Дзјуба то није и далеко је од тог нивоа“, поручио је Герасимец.

Руски медији и даље имају половично мишљење по питању евентуалног одласка Дзјубе, али се најављује да би у среду могла да буде позната судбина 26-годишњег голгетера...

Коментари / 0

Оставите коментар