Fudbalski rat u Rusiji!

Zenit nudi bogatstvo Dzjubi, navijači Spartaka besni: Nećemo dozvoliti da ode kod najvećeg neprijatelja! Sa eventualnim dolaskom ruskog reprezentativca ne slaže se ni bivši napadač tima iz Sankt Peterburga, Sergej Gerasimec...

Fudbal 29.01.2015 | 18:20
Fudbalski rat u Rusiji!

Tektonski potresi u Rusiji! Zenit je ozbiljno bacio oko na napadača Spartaka Artijoma Dzjubu, što je izazvalo pravu buru oprečnih komentara... Prema pisanju medija u najvećoj evropskoj državi, tim iz Sankt Peterburga spremio je džak pun para za vedetu ljutog rivala i drugog najboljeg strelca ruske Premijer lige, kojem nudi platu od čak 3.000.000 evra po sezoni, što se mnogima uopšte nije svidelo.

Pre svega, nimalo nisu oduševljeni navijači Spartaka, koji su najavili žestoke proteste u slučaju da se klub odluči za nimalo popularan potez.
„Nećemo da dozvolimo da naš igrač obuče dres najvećeg neprijatelja“, poručili su tifozi moskovskih crveno-belih.

Sa ovim potezom uprave Zenita ne slaže se ni bivši centarfor nebesko-plavih, Sergej Gerasimec, koji smatra da je da bi to bila „velika glupost“.
„Bez preteranih emocija ovo kažem – ovo je pokušaj koji mi se nimalo ne sviđa. Jer, ne samo da je iziritirao mnoge, već je on (čitaj: Dzjuba) potpuno nepotreban ekipi. Zenit treba da traži nekog ko će podići nivo igre. Istina je da je Keržakov sve stariji, ali on je lider Zenita, reprezentacije Rusije, veliki šampion! Dzjuba to nije i daleko je od tog nivoa“, poručio je Gerasimec.

Ruski mediji i dalje imaju polovično mišljenje po pitanju eventualnog odlaska Dzjube, ali se najavljuje da bi u sredu mogla da bude poznata sudbina 26-godišnjeg golgetera...

Komentari / 0

Ostavite komentar