Видео: Предсједник ''продрмао'' судију у столици!

У румунској одбојци се десило нешто невероватно: главни судија је морао да сиђе са своје столице јер му је незадовољни председник једног клуба њу и дрмао, незадовољан како је арбитар делио правду.

Остали спортови 28.01.2015 | 21:20
Видео: Предсједник ''продрмао'' судију у столици!

Главни јунак ове нестварне приче је Василе Оату, први човек екипе Уник из Пјатра Њамца, града у источном делу Румуније, у покрајини Молдавија. Он је био врло незадовољан суђењем у финишу меча са Сату Мареаом, одиграног у оквиру 12. кола шампионата.

Играо се пети, одлучујући сет, а после изједначења на 17:17 Оату је пришао судији Адријану Паскану и почео да му дрма столицу. И то не једном, него у два наврата, па је несрећни арбитар морао да изађе. Наравно, искључио је бившег потпредседника Одбојкашког савеза Румуније због оваквог потеза, услед ког је поведен дисциплински поступак који би могао да доведе до шест мечева суспензије и новчане глобе.

На томе се, међутим, притисак домаћих на овом мечу није завршио.

Тренер Маријан Констин је имао свој шоу после једног "пецања" које је досуђено када су његове играчице додирнуле мрежу, али су се на крају домаћини ипак радовали. Због притиска или не, тек, последњи сет су, на разлику, добили са 24:22 и тако ојачали своје наде да ће, као претпоследњи тим на табели, ипак избећи испадање.

Када су новинари после ове утакмице упитали председника Оатуа шта мисли о свом понашању, он је по њима осуо паљбу:

"Ја вас храним, купујем вам шницле, а ви онакве ствари приказујете на телевизији!", грмео је овај невероватни председник који је пре 11 година једног судију, Флорина Димашеа, јурио после меча и то све - док му није лупио шамар.

Коментари / 0

Оставите коментар