Бејл: Не желим у Манчестер Јунајтед!

Поводом разноразних прича и шпекулација о томе да размишља о преласку у Манчестер јунајтед, Велшанин Герет Бејл каже: "Срећан сам у Реалу".

Фудбал 29.01.2015 | 18:00
Бејл: Не желим у Манчестер Јунајтед!

Представљен је на "Сантјаго Бернабеуу" попут неке велике рок звезде. Герет Бејл је, септембра 2013. године, за тада рекордних 100 милиона евра, прешао из Тотенхема у Реал Мадрид.

Годину и по дана касније, почела је прича о томе како је Велшанин незадовољан у Мадриду и да би могло да се деси да се ускоро, упркос уговору са краљевским клубом до јуна 2019. године, врати на Острво, али не у свој бивши клуб Тотенхем, већ у Манчестер јунајтед.

Међутим, Бејл одбацује све те гласине:

"Не видим себе у Манчестер јунајтеду. У неким ранијим интервјуима, стално су ми постављали питање, које је више била констатација, да сам несрећан у Реалу. То није тачно - врло сам срећан овде. Имам важећи уговор на још неколико година. Овде осећам подршку и љубав свих, поготово навијача. Уживам у Реалу, освајамо трофеје и желим да то наставим, баш овде, у Реалу", изјавио је Бејл за радио "Кадена сур".

Откако је дошао у Реал, Бејл је освојио титулу првака Европе, Суперкуп Европе, клупско првенство света и шпански Куп краља. Ове сезоне одиграо је 16 првенствених мечева и дао је 10 голова.

"Разлог због којег смо освојили толико трофеја јесте у томе што сви у клубу 'веслају' као један, у истом правцу. Током тренинга, утакмица, сви се труде да буду на највишем нивоу", рекао је 25-годишњи Велшанин.

Поновио је да му је Реал љубав још из дечачких дана.

"Волео сам да гледам утакмице Реала на телевизији. Увек је Реал имао најбоље играче и увек је играо најбољи фудбал. Кад год сам био у прилици, гледао сам утакмице Реала. Волео сам Зидана, Роналда... Можда су њих двојица и највећи разлог зашто толико волим Реал", каже Бејл.

Коментари / 0

Оставите коментар