Bejl: Ne želim u Mančester Junajted!

Povodom raznoraznih priča i špekulacija o tome da razmišlja o prelasku u Mančester junajted, Velšanin Geret Bejl kaže: "Srećan sam u Realu".

Fudbal 29.01.2015 | 18:00
Bejl: Ne želim u Mančester Junajted!

Predstavljen je na "Santjago Bernabeuu" poput neke velike rok zvezde. Geret Bejl je, septembra 2013. godine, za tada rekordnih 100 miliona evra, prešao iz Totenhema u Real Madrid.

Godinu i po dana kasnije, počela je priča o tome kako je Velšanin nezadovoljan u Madridu i da bi moglo da se desi da se uskoro, uprkos ugovoru sa kraljevskim klubom do juna 2019. godine, vrati na Ostrvo, ali ne u svoj bivši klub Totenhem, već u Mančester junajted.

Međutim, Bejl odbacuje sve te glasine:

"Ne vidim sebe u Mančester junajtedu. U nekim ranijim intervjuima, stalno su mi postavljali pitanje, koje je više bila konstatacija, da sam nesrećan u Realu. To nije tačno - vrlo sam srećan ovde. Imam važeći ugovor na još nekoliko godina. Ovde osećam podršku i ljubav svih, pogotovo navijača. Uživam u Realu, osvajamo trofeje i želim da to nastavim, baš ovde, u Realu", izjavio je Bejl za radio "Kadena sur".

Otkako je došao u Real, Bejl je osvojio titulu prvaka Evrope, Superkup Evrope, klupsko prvenstvo sveta i španski Kup kralja. Ove sezone odigrao je 16 prvenstvenih mečeva i dao je 10 golova.

"Razlog zbog kojeg smo osvojili toliko trofeja jeste u tome što svi u klubu 'veslaju' kao jedan, u istom pravcu. Tokom treninga, utakmica, svi se trude da budu na najvišem nivou", rekao je 25-godišnji Velšanin.

Ponovio je da mu je Real ljubav još iz dečačkih dana.

"Voleo sam da gledam utakmice Reala na televiziji. Uvek je Real imao najbolje igrače i uvek je igrao najbolji fudbal. Kad god sam bio u prilici, gledao sam utakmice Reala. Voleo sam Zidana, Ronalda... Možda su njih dvojica i najveći razlog zašto toliko volim Real", kaže Bejl.

Komentari / 0

Ostavite komentar