Видео: Од малог клинца из Розарија, до најбољег на свијету!

Погледајте како је скромни клиња из Росарија постао један од највећих спортиста у историји!

Фудбал 28.01.2015 | 15:00
Видео: Од малог клинца из Розарија, до најбољег на свијету!

Филм о једном од најбољих фудбалера 21. века - Лионелу Месију стиже у Србију!

Филм о животу и каријери четвороструког освајача Златне лопте и прве звезде Барселоне Лионелу Месију стиже у биоскопе широм земље 5. фебруара. Без обзира да ли сте љубитељ ФК Барселона или само волите приче о људима који су добри у ономе што раде, филм "Меси" вас неће оставити равнодушним.

Филм "Меси" је режирао чувени шпански редитељ Алекс де ла Иглесиа, који је иначе познатији по модерним хорор филмовима као и филмовима фантастике.

"Ако га поредимо са Кристијаном Роналдом, који је шармантан, згодан момак и који ужива у свој својој слави и гламурозном животу звезде, видећемо једног потпуно различитог човека. Меси није такав. Једино што он жели је да игра фудбал и то је језик којим он говори. А управо је то оно што ме је мотивисало и због чега сам желео да направим филм о њему".

Сценарио за филм "Меси" је написао Хорхе Валдано, легенда Реал Мадрида и освајач Мундијала са Аргентином.

Лионел Меси - стидљив дечко из сиромашног града Росариа, је захваљујући својој баки, којој шаље пољупце на небу након сваког гола, добио подршку да прати свој сан до краја. Упркос лечењу хормонима раста, како би достигао нормалну висину, Меси је постао највећи од свих - али је остао и даље скроман и повучен. Те његове особине се могу узети као објашњење његове огромне популарности.

У причи о животу невероватног Аргентинца, и његовом путу од родног Росарија до врха светског фудбала, говоре Јохан Кројф, Андрес Инијеста, Хавијер Масћерано...Од када је филм завршен, Меси је оборио још неколицину рекорда.

Коментари / 0

Оставите коментар