Измасирале старца па га опељешиле

Мистериозна средовјечна плавуша, представљајући се као медицинска сестра која пружа помоћ старијим особама бесплатним масажама, ојадила је Радомира Трубарца (93) из Козарске Дубице за 1.800 КМ.

Република Српска 27.01.2015 | 20:41
Измасирале старца па га опељешиле

Наиме, како незванично сазнајемо, она је у четвртак дошла код Трубарца, понудила му масажу на шта је он и пристао, а потом искористила његову непажњу и узела му новчаник с новцем.

Милева Радић, кћерка Радомира Трубарца, испричала нам је да је њеном оцу прво на врата закуцала црнокоса жена, која је нудила препарате за циркулацију, међутим, старац није био заинтересован те је одбио.

Сат времена касније, додаје Радићева, на вратима се нашла плавуша, коју њен отац описује као пунију жену педесетих година.

Не слутећи да се ради о преварантици, пустио ју је у кући и препустио се њеној масажи. Масажа је трајала неколико минута, да би му потом рекла да пређу на већи кревет како би га што ефикасније измасирала.

Њему је то јако пријало те је хтио да је почасти новцем, на шта му је она казала да може и купити од ње масажер за 800 КМ и то на шест рата.

"Он то није прихватио, већ јој је дао десет КМ за масажу и у тренутку док је отишао до друге просторије да наложи ватру, она је искористила прилику и са наткасне покупила новчаник", казала нам је Радићева.

Да је старац остао без новца, додаје Радићева, примијетили су тек у суботу када су им биле потребне паре да нешто плате.

"Он ми је тек тада испричао да је код њега била та жена која га је масирала, одмах сам повезала причу о чему се ради, јер сам читала више пута о тим преварантицама. Новчаник му је увијек стајао ту и никада нису нестајале паре иако кроз кућу прође и родбина и комшије", истакла је она.

Како каже, њен отац је и прије неколико година насјео на сличну причу, када су му двојица младића продала масажер, који вриједи свега 20, за чак 300 марака.

Из Центра јавне безбједности Приједор апелују, посебно на старије  особе, да не насједају на приче о бесплатним масажама те да од оних који им тим поводом куцају на врата обавезно траже личну карту или неки документ којим ће потврдити идентитет.

Пљачкале по споту пјесме "Милион долара"

Лажне масерке Илда Х. (21) и Емина Д. (20), те шеснаестогодишњакиња којој идентитет није саопштен, осумњичене су да су на подручју Добоја од двије старице украле око 11.500 КМ и то по "рецепту" пјевачица Ане Николић и Николије у споту "Милион долара".

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мд

27.01.2015 19:44

Види види дједа и он би да га масирају,па видис да није висе то за тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

родјо

27.01.2015 19:55

Бас плавуса,сав сам се најезијо.Мозда је господја МИНИСТАРКА????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

27.01.2015 20:57

Можда је Зељкица у белим цизмама. Таман је то њен ниво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Масирање

27.01.2015 21:17

Прије пар мјесеци, чекам аутобус. Заустави се ауто и пита мали Арапчић да га ја измасирам. Нуди ми 50 марака. Кажем: Мали ако те ја измасирам ништа од тебе не оста. Дједица је добро прошао.

ОДГОВОРИТЕ