Izmasirale starca pa ga opelješile

Misteriozna sredovječna plavuša, predstavljajući se kao medicinska sestra koja pruža pomoć starijim osobama besplatnim masažama, ojadila je Radomira Trubarca (93) iz Kozarske Dubice za 1.800 KM.

Republika Srpska 27.01.2015 | 20:41
Izmasirale starca pa ga opelješile

Naime, kako nezvanično saznajemo, ona je u četvrtak došla kod Trubarca, ponudila mu masažu na šta je on i pristao, a potom iskoristila njegovu nepažnju i uzela mu novčanik s novcem.

Mileva Radić, kćerka Radomira Trubarca, ispričala nam je da je njenom ocu prvo na vrata zakucala crnokosa žena, koja je nudila preparate za cirkulaciju, međutim, starac nije bio zainteresovan te je odbio.

Sat vremena kasnije, dodaje Radićeva, na vratima se našla plavuša, koju njen otac opisuje kao puniju ženu pedesetih godina.

Ne sluteći da se radi o prevarantici, pustio ju je u kući i prepustio se njenoj masaži. Masaža je trajala nekoliko minuta, da bi mu potom rekla da pređu na veći krevet kako bi ga što efikasnije izmasirala.

Njemu je to jako prijalo te je htio da je počasti novcem, na šta mu je ona kazala da može i kupiti od nje masažer za 800 KM i to na šest rata.

"On to nije prihvatio, već joj je dao deset KM za masažu i u trenutku dok je otišao do druge prostorije da naloži vatru, ona je iskoristila priliku i sa natkasne pokupila novčanik", kazala nam je Radićeva.

Da je starac ostao bez novca, dodaje Radićeva, primijetili su tek u subotu kada su im bile potrebne pare da nešto plate.

"On mi je tek tada ispričao da je kod njega bila ta žena koja ga je masirala, odmah sam povezala priču o čemu se radi, jer sam čitala više puta o tim prevaranticama. Novčanik mu je uvijek stajao tu i nikada nisu nestajale pare iako kroz kuću prođe i rodbina i komšije", istakla je ona.

Kako kaže, njen otac je i prije nekoliko godina nasjeo na sličnu priču, kada su mu dvojica mladića prodala masažer, koji vrijedi svega 20, za čak 300 maraka.

Iz Centra javne bezbjednosti Prijedor apeluju, posebno na starije  osobe, da ne nasjedaju na priče o besplatnim masažama te da od onih koji im tim povodom kucaju na vrata obavezno traže ličnu kartu ili neki dokument kojim će potvrditi identitet.

Pljačkale po spotu pjesme "Milion dolara"

Lažne maserke Ilda H. (21) i Emina D. (20), te šesnaestogodišnjakinja kojoj identitet nije saopšten, osumnjičene su da su na području Doboja od dvije starice ukrale oko 11.500 KM i to po "receptu" pjevačica Ane Nikolić i Nikolije u spotu "Milion dolara".

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Md

27.01.2015 19:44

Vidi vidi djeda i on bi da ga masiraju,pa vidis da nije vise to za tebe

ODGOVORITE
Name

rodjo

27.01.2015 19:55

Bas plavusa,sav sam se najezijo.Mozda je gospodja MINISTARKA????

ODGOVORITE
Name

Milan

27.01.2015 20:57

Možda je Zeljkica u belim cizmama. Taman je to njen nivo.

ODGOVORITE
Name

Masiranje

27.01.2015 21:17

Prije par mjeseci, čekam autobus. Zaustavi se auto i pita mali Arapčić da ga ja izmasiram. Nudi mi 50 maraka. Kažem: Mali ako te ja izmasiram ništa od tebe ne osta. Djedica je dobro prošao.

ODGOVORITE