Припреме: Партизан - Цирих 2:2

Фудбалери Партизана у другој припремној утакмици у Анталији играли 2:2 са Цирихом. Црно-бели већ у десетом минуту губили 0:2, али се и брзо вратили у игру.

Фудбал 27.01.2015 | 17:00
Припреме: Партизан - Цирих 2:2

Партизан - Цирих 2:2 (1:2)!

Судећи по почетку утакмице изгледало је да ће после меча са Динамом из Москве Партизан доживети још један непријатан резултат на припремама у Белеку. Ипак, после почетне нервозе и два примљена гола, у другој тест утакмици "парни ваљак" је понудио више…

Швајцарци су већ у четвртом минуту повели пошто је Албанаца Армано Садику искористио пенал. А само седам минута касније било је 2:0, лопту иза леђа Милана Лукача послао је његов саиграч Лазар Ћирковић.

Партизан је до краја првог полувремена успео да смањи преко Николе Нинковића (30. минут). Почетак другог дела донео је још један једанаестерац, овај пут у корист Београђана. Сигуран извођач најстроже казне био је Немања Којић.

За разлику од дуела са Московљанима, најбољи стрелац црно-белих Петар Шкулетић био је у почетној постави. Утакмицу са Динамом голгетер Партизана пропустио је због температуре. Поред њега, Марко Николић шансу од првог минута дао је бековима Пауљевићу и Петровићу, централним дефанзивним играчима Ћирковићу и Бранку Илићу, у везном реду Дринчићу, Брашанцу, Бабовићу и Нинковићу, као и Лазовићу у нападу.

Сви играчи који су били на клупи добили су прилику у другом полувремену.

Партизан наредну утакмицу, последњу током првог дела припрема у Турској, игра против бечке Аустрије, у четвртак. "Ваљак" се у Београд враћа у суботу 31. јануара.

Коментари / 0

Оставите коментар