Pripreme: Partizan - Cirih 2:2

Fudbaleri Partizana u drugoj pripremnoj utakmici u Antaliji igrali 2:2 sa Cirihom. Crno-beli već u desetom minutu gubili 0:2, ali se i brzo vratili u igru.

Fudbal 27.01.2015 | 17:00
Pripreme: Partizan - Cirih 2:2

Partizan - Cirih 2:2 (1:2)!

Sudeći po početku utakmice izgledalo je da će posle meča sa Dinamom iz Moskve Partizan doživeti još jedan neprijatan rezultat na pripremama u Beleku. Ipak, posle početne nervoze i dva primljena gola, u drugoj test utakmici "parni valjak" je ponudio više…

Švajcarci su već u četvrtom minutu poveli pošto je Albanaca Armano Sadiku iskoristio penal. A samo sedam minuta kasnije bilo je 2:0, loptu iza leđa Milana Lukača poslao je njegov saigrač Lazar Ćirković.

Partizan je do kraja prvog poluvremena uspeo da smanji preko Nikole Ninkovića (30. minut). Početak drugog dela doneo je još jedan jedanaesterac, ovaj put u korist Beograđana. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Nemanja Kojić.

Za razliku od duela sa Moskovljanima, najbolji strelac crno-belih Petar Škuletić bio je u početnoj postavi. Utakmicu sa Dinamom golgeter Partizana propustio je zbog temperature. Pored njega, Marko Nikolić šansu od prvog minuta dao je bekovima Pauljeviću i Petroviću, centralnim defanzivnim igračima Ćirkoviću i Branku Iliću, u veznom redu Drinčiću, Brašancu, Baboviću i Ninkoviću, kao i Lazoviću u napadu.

Svi igrači koji su bili na klupi dobili su priliku u drugom poluvremenu.

Partizan narednu utakmicu, poslednju tokom prvog dela priprema u Turskoj, igra protiv bečke Austrije, u četvrtak. "Valjak" se u Beograd vraća u subotu 31. januara.

Komentari / 0

Ostavite komentar