Ћурчић: Зваћу Шкулетића!

Размишљамо о неколико варијанти. Практично о свима који су на тој позицији и у доброј форми, самим тим и о Шкулетићу. Понављам, на позицији класичног нападача имамо веома сужен избор играча, каже Ћурчић.

Фудбал 28.01.2015 | 10:00
Ћурчић: Зваћу Шкулетића!

Филип Ђорђевић у болници, и у гипсу, Александар Митровић на трибинама, а Србија без нападача. Да је којим случајем квалификациони дуел са Португалцима за који дан, а не тек у марту, селектор Радован Ћурчић би морао свећом и чаробним штапићем да тражи нападаче. Велики пех задесио је нападача Лација Филипа Ђорђевића, који је поломио зглоб десне ноге у треницима када је Лацио већ могао да слави победу против Милана (3:1).

За то време Митровић је паузирао на трибинама због суспензије и црвеног картона, а Андерлехт је у Лијежу изгубио од Стандарда (2:0).

Ђорђевић у уторак иде на операцију зглоба у римску клинику због које ће паузирати најмање 45 дана, а селектора Радована Ћурчића јуче је мучило како да се брзо и добро реши проблем у шпицу српског напада.

- Повреда Ђорђевића додатно компликује нашу ситуацију. Недостају нам квалитетни нападачи и изузетно ми је жао што је Ђоршевић у Риму доживео такву незгоду - каже Ћурчић.

Ова лоша вест отвара прилику да се брзо размишља о попуњавању бројног стања у шпицу напада који ће 29. марта у Лисабону изаћи на црту Роналду и друштву. У последње време је главни кандидат за ово место центарфор Партизана Петар Шкулетић.

- Размишљамо о неколико варијанти. Практично о свима који су на тој позицији и у доброј форми, самим тим и о Шкулетићу. Понављам, на позицији класичног нападача имамо веома сужен избор играча - додаје Ћурчић.

За два месеца Србија ће у госте Португалији. Са суморним погледом на табелу наше квалификационе групе на путу ка ЕП у Француској нико и не помишља да се у Лисабон оде са само једним здравим нападачем. Стручни штаб и селектор су на потезу...

Селектор Ћурчић је обишао све репрезентативце у Енглеској и Италији.

- Следећа станица, веома брзо је Немачка, а затим идем у Турску, па поново у Италији у Енглеску. Последњих недеља сам са својим стручним штабом скенирао мечеве Португалаца, али и форму њихових репрезентативаца - открива Ћурчић.

Коментари / 0

Оставите коментар