Рома доводи Адријана?!

Бразилац из Шахтјора стиже на позајмицу. Цена 2.000.000 евра, плус још 8.000.000 ако Вучица на крају сезоне откупи уговор 27-годишњег голгетера.

Фудбал 28.01.2015 | 09:00
Рома доводи Адријана?!

Само једна информација је потребна за домино ефекат. Стефан ел Шарави је сломио метатарзалну кост, Милан је реаговао довођењем Матије Дестра који је наводно већ на прегледима на Сан Сиру. Није баш ни да се наиграо у Роми, али је изазвао одговор Вучице. И чини се да је прилично добар посао направио римски клуб, пошто на Олимпико стиже - Луиз Адријано!

Бразилац долази из Шахтјора, који ће на шестомесечној позајмици зарадити 2.000.000 евра, а потом још 8.000.000 када по истеку сезоне Рома и откупи уговор 27-годишњег голгетера, петоструког стрелца у већ чувеном демолирању БАТЕ Борисова у октобарској утакмици Лиге шампиона.

Сарадња додуше није озваничена. Нити ће бити пре но што Дестро потпише за Милан, али је то само питање тренутка. Наравно, још једна позајмица је у питању с тим да ће Росонери морати да за откуп његовог уговора спреме око 15.000.000 евра. То што је Адријано толико јефтинији није последица квалитета. Напротив. Поента је у Адријановом уговору са Шахтјором који истиче у - октобру?!

Бразилац, који је у Шахтјору још од 2007. године, у Риму ће по сезони приходовати 2.000.000 евра. Закључење посла је иначе помогло и то што је помоћни тренер украјинског шампиона бивши фудбалер Роме Антонио Карлос Заго. А вероватно и још више то што је тренер Руди Гарсија целу полусезону играо без класичног голгетера.

Утисак је да ће Адријано имати зацементирано место у стартних 11 Роме. Утисак је да ће Рома са Љајићем, Жервињом, Итурбеом, Тотијем и Адријано имати стравичан потенцијал у офанзиви.

Коментари / 0

Оставите коментар