Касано послије инцидента рекао збогом Парми!

Искусни нападач решио је да напусти клуб после ужасних резултата и недавних инцидената с навијачима.

Фудбал 27.01.2015 | 19:00
Касано послије инцидента рекао збогом Парми!

Љубав између Крсташа и Фантантонија је и званично пукла! Антонио Касано споразумно је раскинуо уговор са Пармом после немилих сцена након пораза од Чезене (1:2), те ће сада бити слободан у избору нове средине. Његови бивши клубови попут Интера, Сампдорије и Барија чекају у реду за његов потпис, преносе италијански медији.

Парма је у огромним проблемима, тешка финансијска ситуација још увек није близу решења, а тим је прикуцан за дно табеле Серије А са само девет бодова из 20 утакмица. У недељу се и претпоследња Чезена радовала на Енио Тардинију, навијачима је прекипело и бувално су „постројили“ играче, а један од оних који су се нашли на удару био је и Антонио Касано. Изгледа да је 32-годишњем нападачу дозлогрдила кошмарна сезона и решио је да раскине уговор са Крсташима иако је важио до лета 2016. године, а правни услов за „слободу“ остварио је јер му шест месеци нису исплаћивана примања!

Но, изгледа да се неће популарни Фантантонио много мучити да пронађе нови посао, пошто су се много клубови помињали у италијанским медијима као наредна станица у богатој каријери некадашњег репрезентативца Азура. Пре неког времена, док је Касано још био члан Парме, помињао се Торино, да би сада у први план искочили Интер, Сампдорија, као и друголигаш Бари где је некада један од најталентованијих нападача у Европи започео свој фудбалски пут.

Коментари / 0

Оставите коментар