Kasano poslije incidenta rekao zbogom Parmi!

Iskusni napadač rešio je da napusti klub posle užasnih rezultata i nedavnih incidenata s navijačima.

Fudbal 27.01.2015 | 19:00
Kasano poslije incidenta rekao zbogom Parmi!

Ljubav između Krstaša i Fantantonija je i zvanično pukla! Antonio Kasano sporazumno je raskinuo ugovor sa Parmom posle nemilih scena nakon poraza od Čezene (1:2), te će sada biti slobodan u izboru nove sredine. Njegovi bivši klubovi poput Intera, Sampdorije i Barija čekaju u redu za njegov potpis, prenose italijanski mediji.

Parma je u ogromnim problemima, teška finansijska situacija još uvek nije blizu rešenja, a tim je prikucan za dno tabele Serije A sa samo devet bodova iz 20 utakmica. U nedelju se i pretposlednja Čezena radovala na Enio Tardiniju, navijačima je prekipelo i buvalno su „postrojili“ igrače, a jedan od onih koji su se našli na udaru bio je i Antonio Kasano. Izgleda da je 32-godišnjem napadaču dozlogrdila košmarna sezona i rešio je da raskine ugovor sa Krstašima iako je važio do leta 2016. godine, a pravni uslov za „slobodu“ ostvario je jer mu šest meseci nisu isplaćivana primanja!

No, izgleda da se neće popularni Fantantonio mnogo mučiti da pronađe novi posao, pošto su se mnogo klubovi pominjali u italijanskim medijima kao naredna stanica u bogatoj karijeri nekadašnjeg reprezentativca Azura. Pre nekog vremena, dok je Kasano još bio član Parme, pominjao se Torino, da bi sada u prvi plan iskočili Inter, Sampdorija, kao i drugoligaš Bari gde je nekada jedan od najtalentovanijih napadača u Evropi započeo svoj fudbalski put.

Komentari / 0

Ostavite komentar