ФА Куп: Обављен жријеб за 1/8-финала

Трећелигаш који је елиминисао Челси, у осмини финала против Фулама или Сандерленда. Ливерпул на месту несреће, Манчестер јунајтед опет гост?

Фудбал 27.01.2015 | 13:20
ФА Куп: Обављен жријеб за 1/8-финала

Бредфорд сити шокирао је Челси на Стамфорд Бриџу преокретом са 2:0 на 2:4 и пласирао се у осмину финала ФА купа, али се његове амбиције не заустављају на томе.

Члан енглеске Дивизије 1 (трећа лига) у понедељак је солидно прошао на жребу, пошто ће 14. или 15. фебруара бити домаћин победнику поновљеног меча Фулам - Сандерленд.

"Фантастично. Имаћемо подршку навијача и не видим зашто не бисмо остварили још једну победу", прокоментарисао је штопер Ендру Дејвис.

Мидлсбро ће после тријумфа над Манчестер ситијем на Етихаду поново гостовати на стадиону атипичног назива за Енглеску, а реч је о Емирејтсу, где ће га дочекати бранилац трофеја Арсенал.

Два премијерлигашка пара чине Вест Бромвич Албион - Вест Хем и Астон Вила - Лестер, док ће Дерби - Рединг бити окршај чланова Чемпионшипа.

Блекбурн на Ивуд парку чека Стоук, а преостала два пара биће позната након поновљених утакмица четвртог кола.

Шефилд јунајтед или Престон играће код куће против Манчестер јунајтеда или Кембриџа, док ће Болтон или Ливерпул "на ноге" Кристал Паласу.

Ако то буде Ливерпул, мораће на стадион где су му се пролетос распршиле наде у освајање титуле првака Енглеске после 24 године "поста"... Суарез и другови тада су до 79. минута имали 0:3, али су освојили само бод и отворили Манчестер ситију пут ка трону.

Ове сезоне су "редси" прошли још горе на Селхарст парку, у новембру су изгубили резултатом 3:1.

Коментари / 0

Оставите коментар