FA Kup: Obavljen žrijeb za 1/8-finala

Trećeligaš koji je eliminisao Čelsi, u osmini finala protiv Fulama ili Sanderlenda. Liverpul na mestu nesreće, Mančester junajted opet gost?

Fudbal 27.01.2015 | 13:20
FA Kup: Obavljen žrijeb za 1/8-finala

Bredford siti šokirao je Čelsi na Stamford Bridžu preokretom sa 2:0 na 2:4 i plasirao se u osminu finala FA kupa, ali se njegove ambicije ne zaustavljaju na tome.

Član engleske Divizije 1 (treća liga) u ponedeljak je solidno prošao na žrebu, pošto će 14. ili 15. februara biti domaćin pobedniku ponovljenog meča Fulam - Sanderlend.

"Fantastično. Imaćemo podršku navijača i ne vidim zašto ne bismo ostvarili još jednu pobedu", prokomentarisao je štoper Endru Dejvis.

Midlsbro će posle trijumfa nad Mančester sitijem na Etihadu ponovo gostovati na stadionu atipičnog naziva za Englesku, a reč je o Emirejtsu, gde će ga dočekati branilac trofeja Arsenal.

Dva premijerligaška para čine Vest Bromvič Albion - Vest Hem i Aston Vila - Lester, dok će Derbi - Reding biti okršaj članova Čempionšipa.

Blekburn na Ivud parku čeka Stouk, a preostala dva para biće poznata nakon ponovljenih utakmica četvrtog kola.

Šefild junajted ili Preston igraće kod kuće protiv Mančester junajteda ili Kembridža, dok će Bolton ili Liverpul "na noge" Kristal Palasu.

Ako to bude Liverpul, moraće na stadion gde su mu se proletos raspršile nade u osvajanje titule prvaka Engleske posle 24 godine "posta"... Suarez i drugovi tada su do 79. minuta imali 0:3, ali su osvojili samo bod i otvorili Mančester sitiju put ka tronu.

Ove sezone su "redsi" prošli još gore na Selharst parku, u novembru su izgubili rezultatom 3:1.

Komentari / 0

Ostavite komentar