Лука: Не навија сваки Циго за Звезду!

Нису сви Роми звездаши, моја породица навија за Партизан! “Има доста партизановаца у мојој улици у Пожаревцу који одмалена навијају за Партизан”, рекао крилни везиста црно-белих.

Фудбал 26.01.2015 | 23:00
Лука: Не навија сваки Циго за Звезду!

Од доласка у Партизан тек на моменте је демонстрирао квалитет који га је препоручио клубу из Хумске! Међутим, крилни везиста црно-белих Предраг Лука током припрема у Анталији дао је антологијску изјаву.

Момак рођен у Пожаревцу је Ром, па је тако осетио потребу да каже како припадници те националне мањине не навијају искључиво за Црвену звезду.

"Мој отац и брат одмалена навијају за Партизан. Пре доласка у Партизан имао сам доста понуда, али сам се одлучио да дођем у клуб који волим. Сви кажу ако си Ром да навијаш за Звезду. То није тачно. Има доста партизановаца у мојој улици у Пожаревцу који одмалена навијају за Партизан", поручио је Предраг Лука.

Он је поновио да се не стиди што је Ром.

"То сам и не могу да променим. Искрено да кажем док сам био у Раду, са навијачима сам имао одличан однос. Гробари су још бољи тако да имам пуну њихову подршку и надам се да ћу им вратити на други начин", рекао је Лука, који је признао да је заволео фудбал пошто је у Пожаревцу живео поред стадиона.

Брзоноги фудбалер је рекао да још није добио праву шансу у Партизану.

"Стигао сам у Партизан да покажем свој квалитет зато сам дошао овде као појачање. Испред мене је време, остаћу у Партизану све док не будем дао све од себе и освојио титулу са Партизаном", рекао је Лука.

Коментари / 0

Оставите коментар