Luka: Ne navija svaki Cigo za Zvezdu!

Nisu svi Romi zvezdaši, moja porodica navija za Partizan! “Ima dosta partizanovaca u mojoj ulici u Požarevcu koji odmalena navijaju za Partizan”, rekao krilni vezista crno-belih.

Fudbal 26.01.2015 | 23:00
Luka: Ne navija svaki Cigo za Zvezdu!

Od dolaska u Partizan tek na momente je demonstrirao kvalitet koji ga je preporučio klubu iz Humske! Međutim, krilni vezista crno-belih Predrag Luka tokom priprema u Antaliji dao je antologijsku izjavu.

Momak rođen u Požarevcu je Rom, pa je tako osetio potrebu da kaže kako pripadnici te nacionalne manjine ne navijaju isključivo za Crvenu zvezdu.

"Moj otac i brat odmalena navijaju za Partizan. Pre dolaska u Partizan imao sam dosta ponuda, ali sam se odlučio da dođem u klub koji volim. Svi kažu ako si Rom da navijaš za Zvezdu. To nije tačno. Ima dosta partizanovaca u mojoj ulici u Požarevcu koji odmalena navijaju za Partizan", poručio je Predrag Luka.

On je ponovio da se ne stidi što je Rom.

"To sam i ne mogu da promenim. Iskreno da kažem dok sam bio u Radu, sa navijačima sam imao odličan odnos. Grobari su još bolji tako da imam punu njihovu podršku i nadam se da ću im vratiti na drugi način", rekao je Luka, koji je priznao da je zavoleo fudbal pošto je u Požarevcu živeo pored stadiona.

Brzonogi fudbaler je rekao da još nije dobio pravu šansu u Partizanu.

"Stigao sam u Partizan da pokažem svoj kvalitet zato sam došao ovde kao pojačanje. Ispred mene je vreme, ostaću u Partizanu sve dok ne budem dao sve od sebe i osvojio titulu sa Partizanom", rekao je Luka.

Komentari / 0

Ostavite komentar