Пирес: Карло да наслиједи Венгера!

Пирес је од 2000. до 2006. године носио дрес Арсенала са којим је освојио две титуле и три ФА купа, а био је део генерације која је без пораза постала првак Енглеске.

Фудбал 26.01.2015 | 21:40
Пирес: Карло да наслиједи Венгера!

Некадашњи фудбалер Арсенала Француз Робер Пирес рекао је да би тренер Реала Карло Анчелоти био идеално решење да наследи Арсена Венгера на клупи "тобџија".

Пирес, ипак, не очекује да Венгер у скорије време напусти клуб из северног Лондона.
"Венгер има важећи уговор. Ко би био идеална замена? Тијери Анри разуме фудбал и Арсенал. Не знам, али мени се више свиђа Анчелоти. То је моје мишљење, што не значи да је он сада потребан Арсеналу", рекао је Пирес.

Он је додао да Арсенал није превише грешио приликом довођења играча.
"Ако играте у Арсеналу, значи да имате одређени квалитет. Најбољи потез направили су довођењем Сантија Казорле. Навијачи воле Алексиса Санчеза, он је брз, лако се привикао на Премијер лигу, али Казорла је много важнији. Он је наш најбољи играч у последњих неколико месеци", рекао је бивши француски репрезентативац.

Пирес је од 2000. до 2006. године носио дрес Арсенала са којим је освојио две титуле и три ФА купа. Био је део генерације која је 2004. године без пораза постала првак Енглеске.

 

Коментари / 0

Оставите коментар