Pires: Karlo da naslijedi Vengera!

Pires je od 2000. do 2006. godine nosio dres Arsenala sa kojim je osvojio dve titule i tri FA kupa, a bio je deo generacije koja je bez poraza postala prvak Engleske.

Fudbal 26.01.2015 | 21:40
Pires: Karlo da naslijedi Vengera!

Nekadašnji fudbaler Arsenala Francuz Rober Pires rekao je da bi trener Reala Karlo Ančeloti bio idealno rešenje da nasledi Arsena Vengera na klupi "tobdžija".

Pires, ipak, ne očekuje da Venger u skorije vreme napusti klub iz severnog Londona.
"Venger ima važeći ugovor. Ko bi bio idealna zamena? Tijeri Anri razume fudbal i Arsenal. Ne znam, ali meni se više sviđa Ančeloti. To je moje mišljenje, što ne znači da je on sada potreban Arsenalu", rekao je Pires.

On je dodao da Arsenal nije previše grešio prilikom dovođenja igrača.
"Ako igrate u Arsenalu, znači da imate određeni kvalitet. Najbolji potez napravili su dovođenjem Santija Kazorle. Navijači vole Aleksisa Sančeza, on je brz, lako se privikao na Premijer ligu, ali Kazorla je mnogo važniji. On je naš najbolji igrač u poslednjih nekoliko meseci", rekao je bivši francuski reprezentativac.

Pires je od 2000. do 2006. godine nosio dres Arsenala sa kojim je osvojio dve titule i tri FA kupa. Bio je deo generacije koja je 2004. godine bez poraza postala prvak Engleske.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar