Ђани: Ђурића треба на робију!

„Да сам председник Партизана сада бих ја Ђурића кривично гонио. Шта сад, оставиш минус 20-30 милиона и идеш у Медулин“, поручио је Ћурчић!

Фудбал 26.01.2015 | 22:00
Ђани: Ђурића треба на робију!

Коначно-Ђани Ћурчић! Дуго у јавности није било некадашње ведете Партизана, Болтона, и Астон Виле. Контроверзни фудбалер као да је желео да остави бројне афере иза себе, и покаже свима да може да води нормалан и породичан живот.

У разговору за Вечерње Новости популарни Ђани открио је да се тренутно бави бизнисом везаним за производњу племенитог метала, односно да више нема додирних тачака са фудбалом. Живи у Лондону, али каже да није имао жељу да гледа недавни дуел црно-белих са Тотенхемом.
„Нисам био против Тотенхема на утакмици у Лондону, нисам хтео да се поистовећујем са том дрипачком гардом, коју би требало кривично гонити. У Лондону би такве чекала тешка робија. Оставио је клуб у минусу из којег се ни Стоук не би ишчупао“, поручио је популари Ђани.

Не помишља Ћурчић да се лати после у Партизану, иако је на руководећој функцији тренутно један од његових исписника Драган Ћирић.
„Шта ћу ја у Партизану, имам британску пензију која је малтене десет пута већа од плате директора Телекома. Смирио сам се, нема ме нигде, не зовем никог, немам никакав стрес, и не недостаје ми ништа. Посебно слава и разна цимања“.

Ипак, Ћурчић има јасан циљ испред себе.
„Видео сам се са Тумбом, ето био сам на стадиону после баш дуго времена, не знам ни сам колико је прошло. Видео сам и Зеку. Није ме препознао из прве. Ма супер је Зека, није он нигде ни одлазио. Штата што са Ненадом Бјековићем није у добрим односима, ја бих највише волео да се они измире и урадићу све да тако буде. Велики људи праштају, ваљда схватају то“, додао је Ћурчић.

Коментари / 0

Оставите коментар