Đani: Đurića treba na robiju!

„Da sam predsednik Partizana sada bih ja Đurića krivično gonio. Šta sad, ostaviš minus 20-30 miliona i ideš u Medulin“, poručio je Ćurčić!

Fudbal 26.01.2015 | 22:00
Đani: Đurića treba na robiju!

Konačno-Đani Ćurčić! Dugo u javnosti nije bilo nekadašnje vedete Partizana, Boltona, i Aston Vile. Kontroverzni fudbaler kao da je želeo da ostavi brojne afere iza sebe, i pokaže svima da može da vodi normalan i porodičan život.

U razgovoru za Večernje Novosti popularni Đani otkrio je da se trenutno bavi biznisom vezanim za proizvodnju plemenitog metala, odnosno da više nema dodirnih tačaka sa fudbalom. Živi u Londonu, ali kaže da nije imao želju da gleda nedavni duel crno-belih sa Totenhemom.
„Nisam bio protiv Totenhema na utakmici u Londonu, nisam hteo da se poistovećujem sa tom dripačkom gardom, koju bi trebalo krivično goniti. U Londonu bi takve čekala teška robija. Ostavio je klub u minusu iz kojeg se ni Stouk ne bi iščupao“, poručio je populari Đani.

Ne pomišlja Ćurčić da se lati posle u Partizanu, iako je na rukovodećoj funkciji trenutno jedan od njegovih ispisnika Dragan Ćirić.
„Šta ću ja u Partizanu, imam britansku penziju koja je maltene deset puta veća od plate direktora Telekoma. Smirio sam se, nema me nigde, ne zovem nikog, nemam nikakav stres, i ne nedostaje mi ništa. Posebno slava i razna cimanja“.

Ipak, Ćurčić ima jasan cilj ispred sebe.
„Video sam se sa Tumbom, eto bio sam na stadionu posle baš dugo vremena, ne znam ni sam koliko je prošlo. Video sam i Zeku. Nije me prepoznao iz prve. Ma super je Zeka, nije on nigde ni odlazio. Štata što sa Nenadom Bjekovićem nije u dobrim odnosima, ja bih najviše voleo da se oni izmire i uradiću sve da tako bude. Veliki ljudi praštaju, valjda shvataju to“, dodao je Ćurčić.

Komentari / 0

Ostavite komentar