Легенда Креспо спашава Парму?!

Аргентинац је некада головима знао да „чупа“ Крсташе из проблема, али би сада могао да седне на ужарену клупу фењераша Серије А.

Фудбал 27.01.2015 | 09:20
Легенда Креспо спашава Парму?!

Парма тоне из кола у коло, последња нада је легендарни голгетер? Роберто Донадони налази се пред отказом након пораза Парме против Ћезене, а као озбиљан кандидат за његовог заменика спомиње се Ернан Креспо, преносе италијански медији.

Крсташи су још једном капитулирали и то на свом Енио Тардинију... Бодове из Парме овога пута однела је Ћезена (1:2) која је до овог меча делила зачеље табеле Серије А са данашњим ривалом. Нови неуспех подгрејао је приче од отказу који би тренер Донадони ускоро могао да добије, те су одмах почеле и спекулације о његовом наследнику.

Као један од најозбиљнијих претендената на „врућу“ клупу Парме наводи се легендарни шпиц тог клуба Ернан Креспо који је наступао на Тардинију шест сезона у два мандата, постигао 72 гола на 162 меча и један је од најбољих играча у историји клуба. Навијачи, који су своје задовољство исказали после утакмице и поручили играчима да би морали више да се труде и макар часно испадну у Серију Б, наравно, не би имали ништа против да харизматични Аргентинац преузме екипу.

Парма је прикуцана за дно табеле Калча са само девет бодова из 20 утакмица и изгледа да су Донадонију одбројани дани. Хоћемо ли Креспа по трећи пут гледати у Крсташима, овога пута у другачијој улози?

Коментари / 0

Оставите коментар