Legenda Krespo spašava Parmu?!

Argentinac je nekada golovima znao da „čupa“ Krstaše iz problema, ali bi sada mogao da sedne na užarenu klupu fenjeraša Serije A.

Fudbal 27.01.2015 | 09:20
Legenda Krespo spašava Parmu?!

Parma tone iz kola u kolo, poslednja nada je legendarni golgeter? Roberto Donadoni nalazi se pred otkazom nakon poraza Parme protiv Ćezene, a kao ozbiljan kandidat za njegovog zamenika spominje se Ernan Krespo, prenose italijanski mediji.

Krstaši su još jednom kapitulirali i to na svom Enio Tardiniju... Bodove iz Parme ovoga puta odnela je Ćezena (1:2) koja je do ovog meča delila začelje tabele Serije A sa današnjim rivalom. Novi neuspeh podgrejao je priče od otkazu koji bi trener Donadoni uskoro mogao da dobije, te su odmah počele i spekulacije o njegovom nasledniku.

Kao jedan od najozbiljnijih pretendenata na „vruću“ klupu Parme navodi se legendarni špic tog kluba Ernan Krespo koji je nastupao na Tardiniju šest sezona u dva mandata, postigao 72 gola na 162 meča i jedan je od najboljih igrača u istoriji kluba. Navijači, koji su svoje zadovoljstvo iskazali posle utakmice i poručili igračima da bi morali više da se trude i makar časno ispadnu u Seriju B, naravno, ne bi imali ništa protiv da harizmatični Argentinac preuzme ekipu.

Parma je prikucana za dno tabele Kalča sa samo devet bodova iz 20 utakmica i izgleda da su Donadoniju odbrojani dani. Hoćemo li Krespa po treći put gledati u Krstašima, ovoga puta u drugačijoj ulozi?

Komentari / 0

Ostavite komentar