АБА: Звездо, хоћеш рекорд? Руши онда традицију!

У понедељак од 18 сати, у мечу 19. кола АБА лиге, очекује нас велики дерби: Првопласирана Црвена звезда Телеком апсолутно доминира регијом - уписала је 18 победа у исто толико утакмица, а ако неко може да јој прекине невероватан низ онда је то Будућност. И, баш је она домаћин дербија, у коме се састају два водећа тима Јадранске лиге.

Кошарка 26.01.2015 | 12:20
АБА: Звездо, хоћеш рекорд? Руши онда традицију!

Терен у Подгорици традиционално је неугодан за црвено-беле и Београђани су у "Морачи" губили и када су "ђетићи" имали много слабији тим него што је сада.

Будућност има само три пораза и готово сигурно ће плеј-оф дочекати са друге позиције, тако да није искључено да се Подгоричани и тим са Калемегдана поново сретну у финалу доигравања.

Једини црногорски представник у АБА лиги је, после пораза од Металца, забележио четири везана тријумфа, а као и црвено-бели и они имају обавезе у Европи, односно у Евокупу, где после три кола Ласт 32 фазе имају победу и два неуспеха.

Уз проглашавање овог меча за "сусрет високог ризика", те појачане мере безбедности, у Подгорици се скоро читавог викенда тражи карта више за гостовање лидера, који у "Морачи", у АБА лиги, није тријумфовао још од 2004. године. Овог понедељка један низ ће пасти - или непобедивости екипе Будућности против Звезде, или Звездине у овомо издању регионалног првенства.

Коментари / 0

Оставите коментар