АО, Ђоковић: Знам све о Милеру!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић изјавио је да познаје Жила Милера из Луксембурга, иако се никада није састајао са противником у осмини финала Аустралијан опена.

Тенис 25.01.2015 | 23:30
АО, Ђоковић: Знам све о Милеру!

"Мој посао је да знам колеге, посебно оне против којих играм, што се тога тиче, урадио сам домаћи задатак. Сео сам са тимом и анализирао противника. Многи играчи поседују таленат, одличну тактику, спремљени су, али оно што обично прави разлику је ментална припрема за предстојећи меч. Много пажње посвећујем томе", рекао је Ђоковић, преноси агенција АФП

Он је у трећем колу савладао Шпанца Фернанда Вердаска са 7:6 (10:8), 6:3, 6:4, док је Милер направио изненадење и елимисао 19. носиоца Џона Изнера. - 7:6 (7:4), 7:6 (8:6), 6:4.

"Милер има сјајан сервис, леворук је. Мислим да ће ми меч са Вердаском помоћи, јер, осмим сервис-волеја и изласка на мрежу, гаје сличну игру. Имао је проблеме са повредама, али у последњих шест месеци игра најбољи тенис у каријери. Није лако победити Изнера у три сета. Он је то успео и зато заслужује поштовање. Морам да будем веома опрезан", рекао је Ђоковић.

Дуел између Ђоковића и Милера игра се у понедељак ујутро око 10.30 сати по средњеевропском времену.

Коментари / 0

Оставите коментар