AO, Đoković: Znam sve o Mileru!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da poznaje Žila Milera iz Luksemburga, iako se nikada nije sastajao sa protivnikom u osmini finala Australijan opena.

Tenis 25.01.2015 | 23:30
AO, Đoković: Znam sve o Mileru!

"Moj posao je da znam kolege, posebno one protiv kojih igram, što se toga tiče, uradio sam domaći zadatak. Seo sam sa timom i analizirao protivnika. Mnogi igrači poseduju talenat, odličnu taktiku, spremljeni su, ali ono što obično pravi razliku je mentalna priprema za predstojeći meč. Mnogo pažnje posvećujem tome", rekao je Đoković, prenosi agencija AFP

On je u trećem kolu savladao Španca Fernanda Verdaska sa 7:6 (10:8), 6:3, 6:4, dok je Miler napravio iznenadenje i elimisao 19. nosioca Džona Iznera. - 7:6 (7:4), 7:6 (8:6), 6:4.

"Miler ima sjajan servis, levoruk je. Mislim da će mi meč sa Verdaskom pomoći, jer, osmim servis-voleja i izlaska na mrežu, gaje sličnu igru. Imao je probleme sa povredama, ali u poslednjih šest meseci igra najbolji tenis u karijeri. Nije lako pobediti Iznera u tri seta. On je to uspeo i zato zaslužuje poštovanje. Moram da budem veoma oprezan", rekao je Đoković.

Duel između Đokovića i Milera igra se u ponedeljak ujutro oko 10.30 sati po srednjeevropskom vremenu.

Komentari / 0

Ostavite komentar