''Специјални'' је увијек специјални! И кад губи!

Менаџер Челсија Жозе Мурињо сигурно није очекивао да испадну у четвртом колу ФА купа, и то поразом од трећелигаша Бредфорда на свом терену са 2:4, што је прокоментарисао у свом стилу.

Фудбал 26.01.2015 | 08:20
''Специјални'' је увијек специјални! И кад губи!

"Шта се догодило? Догодио се фудбал - и то је прелепо. Чар фудбала је да много боља екипа може да изгуби, што тешко може да се догоди у неком другом спорту, а много је реалније у енглеском фудбалу", рекао је Мурињо.

Специјални је пре меча рекао да би било срамота да испадну од екипе из Лиге 1, што је и потврдио, а његови изабраници су елиминисани и поред вођства од 2:0 на Стамфорд бриџу.

"Срамота је што смо испали. Фрустрација није права реч, много прикладнија је да смо играчи и ја посрамљени. Нисам узнемирен, јер сам добро одрадио свој посаи и припремио играче. На полувремену сам их тачно упозорио шта може да се догоди. Наравно да сам и ја одговоран, али је чињеница да се ово често дешава у Енглеској. Истина, мени се до сада никада није догодило. Заиста сам срећан због Бредфорда, направили су историјски успех, био сам у њиховој свлачионици да им честитам", поручио је Мурињо.

Коментари / 0

Оставите коментар