''Specijalni'' je uvijek specijalni! I kad gubi!

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo sigurno nije očekivao da ispadnu u četvrtom kolu FA kupa, i to porazom od trećeligaša Bredforda na svom terenu sa 2:4, što je prokomentarisao u svom stilu.

Fudbal 26.01.2015 | 08:20
''Specijalni'' je uvijek specijalni! I kad gubi!

"Šta se dogodilo? Dogodio se fudbal - i to je prelepo. Čar fudbala je da mnogo bolja ekipa može da izgubi, što teško može da se dogodi u nekom drugom sportu, a mnogo je realnije u engleskom fudbalu", rekao je Murinjo.

Specijalni je pre meča rekao da bi bilo sramota da ispadnu od ekipe iz Lige 1, što je i potvrdio, a njegovi izabranici su eliminisani i pored vođstva od 2:0 na Stamford bridžu.

"Sramota je što smo ispali. Frustracija nije prava reč, mnogo prikladnija je da smo igrači i ja posramljeni. Nisam uznemiren, jer sam dobro odradio svoj posai i pripremio igrače. Na poluvremenu sam ih tačno upozorio šta može da se dogodi. Naravno da sam i ja odgovoran, ali je činjenica da se ovo često dešava u Engleskoj. Istina, meni se do sada nikada nije dogodilo. Zaista sam srećan zbog Bredforda, napravili su istorijski uspeh, bio sam u njihovoj svlačionici da im čestitam", poručio je Murinjo.

Komentari / 0

Ostavite komentar