Албанска мафија на дјелу!

Узбуркале су се страсти после тест утакмице Штутгарт - Лачи.

Фудбал 24.01.2015 | 11:00
Албанска мафија на дјелу!

Сумње из Холандије да су се фудбалери Утрехта намерно склонили пред налетима Ајакса (додуше, пре пет година), затим зачуђујућа четири једанаестерца на сусрету Херенвен - Стандард, а сад још једна информација која је узбуркала страсти широм Европе. Немачки Билд тврди да је резултат пријатељске утакмице Штутгарта и Лачија креирала - албанска мафија.

Пријатељски сусрет Шваба и албанског тима, одигран у понедељак 19. јануара, завршен је резултатом 5:0 у корист фаворита. Билд сумња да су Албанци под утицајем организоване мреже људи с друге стране закона намерно оборили ритам у другом полувремену и омогућили екипу Хуба Стевенса да слави убедљиву победу. Према њиховим наводима, на исход тест меча играног у португалском Лагосу уплаћене су велике суме новца у кладионицама широм Старог континента, а као главна опклада помиње се победа Штутгарта без примљеног гола.

Што се на крају и десило, с обзиром да су у првом полувремену погађали Ведад Ибишевић и Мартин Харник, а у другом делу прецизни били још Тимо Вернер, Кристијан Гентнер и млади српски репрезентативац Филип Костић. Сумње у исход овог меча поткрепила је и изјава тренера Хуба Стевенса према чијем мишљењу се Албанци нису довољно трудили:
„Могли смо да постигнемо још неки гол. Надам се да ће нам наредни ривал пружити жешћи отпор“.

Билд је првобитно објавио и информацију како ће челници Бундеслиге покренути истрагу како би утврдили да ли је њихов тим умешан у, како се претпоставља, нечасне радње, али је председник Удружења клубова Бундеслиге Андреас Ретинг одбио да стави у исти кош Штутгарт и Лачи.
„У случају Штутгарта ништа није сумњиво. Напротив, ако се испостави да су сумње око намештАња утакмице тачне онда је Штутгарт жртва, јер је играо меч под нерегуларним условима“.

Коментари / 0

Оставите коментар