Криза! Играчи Ђукине Кордобе плаћају своје размењене дресове!

Шпански прволигаш Кордоба је у толико лошој финансијској ситуацији да играчи плаћају дресове које замене са неким по завршетку утакмице.

Фудбал 24.01.2015 | 09:20
Криза! Играчи Ђукине Кордобе плаћају своје размењене дресове!

Нападач овог тима Флорин Андоне изјавио је да ће и поред казне многи хтети да замене дрес са Кристијаном Роналдом после суботње утакмице са Реал Мадридом.

"Желео бих да добијем дрес Реал Мадрида након суботње утакмице. Сви укључујићи и мене ће хтети да се мењају са Роналдом, али ако не успем желео бих Наћов или Арбелоин дрес", рекао је Андоне.

Румунски нападач је истакао да му у неким ситуацијама није било жао што је био принуђен да плати казну, као у случају када је разменио дресове са Луисом Суарезом.

„Питао сам Суареза да ли би ми дао његов дрес, а он ми је одговорио да би, уколико он добије мој. Био сам поносан што Суарез жели мој дрес па ми није сметало што ћу платити казну“, рекао је Андоне.

Играчи Реал Мадрида и Барселоне током сезоне имају неограничен број дресова на располагању, док је пракса у мањим клубовима другачија па играчи који размене или поклоне превише дресова морају да надокнаде клубу вредност поклоњене опреме.

Меч између Кордобе и Реал Мадрида одиграће се у суботу са почетком од 16 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар