Kriza! Igrači Đukine Kordobe plaćaju svoje razmenjene dresove!

Španski prvoligaš Kordoba je u toliko lošoj finansijskoj situaciji da igrači plaćaju dresove koje zamene sa nekim po završetku utakmice.

Fudbal 24.01.2015 | 09:20
Kriza! Igrači Đukine Kordobe plaćaju svoje razmenjene dresove!

Napadač ovog tima Florin Andone izjavio je da će i pored kazne mnogi hteti da zamene dres sa Kristijanom Ronaldom posle subotnje utakmice sa Real Madridom.

"Želeo bih da dobijem dres Real Madrida nakon subotnje utakmice. Svi uključujići i mene će hteti da se menjaju sa Ronaldom, ali ako ne uspem želeo bih Naćov ili Arbeloin dres", rekao je Andone.

Rumunski napadač je istakao da mu u nekim situacijama nije bilo žao što je bio prinuđen da plati kaznu, kao u slučaju kada je razmenio dresove sa Luisom Suarezom.

„Pitao sam Suareza da li bi mi dao njegov dres, a on mi je odgovorio da bi, ukoliko on dobije moj. Bio sam ponosan što Suarez želi moj dres pa mi nije smetalo što ću platiti kaznu“, rekao je Andone.

Igrači Real Madrida i Barselone tokom sezone imaju neograničen broj dresova na raspolaganju, dok je praksa u manjim klubovima drugačija pa igrači koji razmene ili poklone previše dresova moraju da nadoknade klubu vrednost poklonjene opreme.

Meč između Kordobe i Real Madrida odigraće se u subotu sa početkom od 16 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar