И новој Управи Партизана д... зинуло само за паре!

Андерлехт понудио Партизану 1,5 милиона евра за Ћирковића! Управа не зна шта да ради...Белгијанци послали изненађујућу понуду и желе штопера одмах. Управа би узела паре, али се тренер и директор противе!

Фудбал 24.01.2015 | 08:40
И новој Управи Партизана д... зинуло само за паре!

И док навијачи Партизана данима чекају да клупско руководство реализује довођење штопера, актуелна ситуација је таква да ће клуб из Хумске пре изгубити још једног штопера него што ће довести играча на тој позицији.

Партизан је остао затечен пошто је на његову адресу стигла понуда белгијског шампиона Андерлехта за Лазара Ћирковића вредна 1.500.000 евра, открива Журнал! Андерлехт је конкретан и одмах жели младог штопера црно-белих који је у клуб стигао пре само шест месеци.

Управа Партизана је потпуно збуњена изненађујућом понудом белгијског шампиона и не зна да ради. Већи део клупског руководства би прихватио новац јер такве понуде не стижу често на наше фудбалске просторе. Поготово што су Белгијанци спремни одмах да плате све. Међутим, за ново руководство то не би била добра реклама пред навијачима и јавношћу. Тек што је дошла, нова управа је продала Данила Пантића, а сада би могла да се одрекне још једног младог играча који је оставио прилично добар утисак.

Продаји Ћирковића се противе тренер Марко Николић и директор Љубиша Тумбаковић због чега је за данас заказан састанак клупске управе на којем ће се размтрати и понуда за Ћирковића. Ако се донесе одлука о продаји Ћирковића, онда би били и убрзани прговори са Немањом Тубићем и вероватно би искусни штопер добио финансијски јачу понуду.

Истовремено, млади Лазар Ћирковић истиче да ништа не зна о понуди из Белгије.
„Не знам ништа о томе, први пут чујем. Нико ме није звао, нити ми је било ко наговестио нешто слично“, рекао је Ћирковић извештачу Журнала на припремама у Турској.

Коментари / 0

Оставите коментар