I novoj Upravi Partizana d... zinulo samo za pare!

Anderleht ponudio Partizanu 1,5 miliona evra za Ćirkovića! Uprava ne zna šta da radi...Belgijanci poslali iznenađujuću ponudu i žele štopera odmah. Uprava bi uzela pare, ali se trener i direktor protive!

Fudbal 24.01.2015 | 08:40
I novoj Upravi Partizana d... zinulo samo za pare!

I dok navijači Partizana danima čekaju da klupsko rukovodstvo realizuje dovođenje štopera, aktuelna situacija je takva da će klub iz Humske pre izgubiti još jednog štopera nego što će dovesti igrača na toj poziciji.

Partizan je ostao zatečen pošto je na njegovu adresu stigla ponuda belgijskog šampiona Anderlehta za Lazara Ćirkovića vredna 1.500.000 evra, otkriva Žurnal! Anderleht je konkretan i odmah želi mladog štopera crno-belih koji je u klub stigao pre samo šest meseci.

Uprava Partizana je potpuno zbunjena iznenađujućom ponudom belgijskog šampiona i ne zna da radi. Veći deo klupskog rukovodstva bi prihvatio novac jer takve ponude ne stižu često na naše fudbalske prostore. Pogotovo što su Belgijanci spremni odmah da plate sve. Međutim, za novo rukovodstvo to ne bi bila dobra reklama pred navijačima i javnošću. Tek što je došla, nova uprava je prodala Danila Pantića, a sada bi mogla da se odrekne još jednog mladog igrača koji je ostavio prilično dobar utisak.

Prodaji Ćirkovića se protive trener Marko Nikolić i direktor Ljubiša Tumbaković zbog čega je za danas zakazan sastanak klupske uprave na kojem će se razmtrati i ponuda za Ćirkovića. Ako se donese odluka o prodaji Ćirkovića, onda bi bili i ubrzani prgovori sa Nemanjom Tubićem i verovatno bi iskusni štoper dobio finansijski jaču ponudu.

Istovremeno, mladi Lazar Ćirković ističe da ništa ne zna o ponudi iz Belgije.
„Ne znam ništa o tome, prvi put čujem. Niko me nije zvao, niti mi je bilo ko nagovestio nešto slično“, rekao je Ćirković izveštaču Žurnala na pripremama u Turskoj.

Komentari / 0

Ostavite komentar