Видео: ЦР7 у епизоди - просјак на улици!

Погледајте како је најбољи фудбалер данашњице изненадио дечака на једном мадридском тргу.

Фудбал 24.01.2015 | 16:00
Видео: ЦР7 у епизоди - просјак на улици!

Кристијано Роналдо је, изгледа, ових дана у неком посебном расположењу. Након што је проглашен за најбољег фудбалера света за 2014. годину, имао је и личну драму (раскид са Ирином Шајк), али то као да не утиче превише на њега.

Одлучио је да мало "уђе међу свет".

Обукао се као просјак, са брковима на лицу, и дошао је на један мадридски трг. Тамо је стајао дечак, који је у невирици гледао ко је пред њим, када се Португалац демаскирао.

Роналдо му је поклонио лопту, а осталим пролазницима је делио аутограме. Заиста, леп гест највеће звезде Реал Мадрида, али и светског фудбала тренутно, која показује какав однос са навијачима треба имати.

Ово је још један показатељ да Роналдо веома брине о свом имиџу и да му је стало до мишљења јавности.

У једном интервјуу прошле године изјавио је да га многи критикују, али да само они који га окружују знају ко је и какав је он, заиста.

Роналдо је поново у центру пажње (да ли некада није!?). Пре неколико дана објављено је да је одлучио да постане главни спонзор једног клуба из родне Мадеире.

Нижеразредни Клуб де футбол Униао (Цлубе де Футебол Униао) на дресовима ће имати исписано "ЦР7 Мусеу" у циљу промоције новог музеја посвећеног Роналду.

Коментари / 0

Оставите коментар