Video: CR7 u epizodi - prosjak na ulici!

Pogledajte kako je najbolji fudbaler današnjice iznenadio dečaka na jednom madridskom trgu.

Fudbal 24.01.2015 | 16:00
Video: CR7 u epizodi - prosjak na ulici!

Kristijano Ronaldo je, izgleda, ovih dana u nekom posebnom raspoloženju. Nakon što je proglašen za najboljeg fudbalera sveta za 2014. godinu, imao je i ličnu dramu (raskid sa Irinom Šajk), ali to kao da ne utiče previše na njega.

Odlučio je da malo "uđe među svet".

Obukao se kao prosjak, sa brkovima na licu, i došao je na jedan madridski trg. Tamo je stajao dečak, koji je u nevirici gledao ko je pred njim, kada se Portugalac demaskirao.

Ronaldo mu je poklonio loptu, a ostalim prolaznicima je delio autograme. Zaista, lep gest najveće zvezde Real Madrida, ali i svetskog fudbala trenutno, koja pokazuje kakav odnos sa navijačima treba imati.

Ovo je još jedan pokazatelj da Ronaldo veoma brine o svom imidžu i da mu je stalo do mišljenja javnosti.

U jednom intervjuu prošle godine izjavio je da ga mnogi kritikuju, ali da samo oni koji ga okružuju znaju ko je i kakav je on, zaista.

Ronaldo je ponovo u centru pažnje (da li nekada nije!?). Pre nekoliko dana objavljeno je da je odlučio da postane glavni sponzor jednog kluba iz rodne Madeire.

Nižerazredni Klub de futbol Uniao (Clube de Futebol Uniao) na dresovima će imati ispisano "CR7 Museu" u cilju promocije novog muzeja posvećenog Ronaldu.

Komentari / 0

Ostavite komentar