Дел Потро: Коначно ми је кошмар готов!

Аргентински тенисер Хуан Мартин дел Потро изјавио је после операције ручног зглоба да је вишегодишњи кошмар коначно готов.

Тенис 24.01.2015 | 14:20
Дел Потро: Коначно ми је кошмар готов!

Дел Потро је оперисан је у Рочестеру, по трећи пут у последње четири године због повреде ручног зглоба, али сада може да отвори ново поглавље каријере.

Аргентинац је због проблема са зглобом одустао од учешћа на Аустралијан Опену, и то тек пошто се прошле недеље на турниру у Сиднеју вратио на терен после десет месеци.

„Сада могу брзо да се опоравим и наставим да играм још много година. Никада нисам избегавао да трпим бол, али само желим да играм“, рекао је 'Џин из Тандила'.

Он је у Сиднеју стигао до четвртфинала, када је изгубио од Казахстанца Михаила Кукушкина.

Дел Потру је то друга операција зглоба леве руке, претходну је имао у фебруару прошле године, а два пута је после тријумфа на УС Опену 2009. године морао на опрацију десног зглоба.

„Кошмар је коначно готов, тренутно не размишљам о тенису већ да се нађем са својим људима и пријатељима. Очекујем да је следећих 10-15 слободних дана последње што ћу имати ове године. Када завршим са рехабилитацијом желим што пре да се вратим, небитно где ћу играти. Желим да уживаму игри“, рекао је Дел Потро.

Коментари / 0

Оставите коментар