Del Potro: Konačno mi je košmar gotov!

Argentinski teniser Huan Martin del Potro izjavio je posle operacije ručnog zgloba da je višegodišnji košmar konačno gotov.

Tenis 24.01.2015 | 14:20
Del Potro: Konačno mi je košmar gotov!

Del Potro je operisan je u Ročesteru, po treći put u poslednje četiri godine zbog povrede ručnog zgloba, ali sada može da otvori novo poglavlje karijere.

Argentinac je zbog problema sa zglobom odustao od učešća na Australijan Openu, i to tek pošto se prošle nedelje na turniru u Sidneju vratio na teren posle deset meseci.

„Sada mogu brzo da se oporavim i nastavim da igram još mnogo godina. Nikada nisam izbegavao da trpim bol, ali samo želim da igram“, rekao je 'Džin iz Tandila'.

On je u Sidneju stigao do četvrtfinala, kada je izgubio od Kazahstanca Mihaila Kukuškina.

Del Potru je to druga operacija zgloba leve ruke, prethodnu je imao u februaru prošle godine, a dva puta je posle trijumfa na US Openu 2009. godine morao na opraciju desnog zgloba.

„Košmar je konačno gotov, trenutno ne razmišljam o tenisu već da se nađem sa svojim ljudima i prijateljima. Očekujem da je sledećih 10-15 slobodnih dana poslednje što ću imati ove godine. Kada završim sa rehabilitacijom želim što pre da se vratim, nebitno gde ću igrati. Želim da uživamu igri“, rekao je Del Potro.

Komentari / 0

Ostavite komentar