АО: Шок! Сепи избацио Федерера!

Италијански тенисер Андреас Сепи направио је сензацију елиминисавши Роџера Федерера у трећем колу Аустралијан опена.

Тенис 23.01.2015 | 13:00
АО: Шок! Сепи избацио Федерера!

Сепи је одиграо феноменалан меч и поразио нервозног Федерера резултатом 6:4, 7:6 (7-5), 4:6, 7:6 (7-5), после три сата игре.

Феноменални Италијан у четвртој рунди играће против бољег из дуела у ком се састају Малек Жазири и Ник Кирјос.

Од првог поена на ‘Хајсенс арени’ било је очигледно да је Сепи изашао да победи – чврсто је веровао у своје ударце који су га слушали као никада до сада.

Међутим, једну од највећих победа каријере извојевао је импозантном мирноћом, сталоженошћу и менталном стабилношћу, не дозволивши да га у тренутку када се Роџер враћао у меч, савладају сећања на пораз од Ђоковића на Ролан Гаросу.

Швајцарац је први пут елиминисан пре четвртог кола Ози опена после 14 година, док је тек други пут то случај у 10 година, ако се рачунају сви Грен слемови.

Последњи поен слика је целог меча – без трунке нервозе Сепи је чекао напад Федерера који је овога пута био одличан, али је из немогуће позиције потекао пасинг који је завршио на линији, и славље је могло да почне.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Владо Бања Лука

23.01.2015 12:12

Публика некултурна, срамотно навијање! Вристали су на сваки Федереров поен, а цутали кад би Сепи одиграо несто добро. Зато је и послије меца, у кратком интервјуу на терену, Сепи рекао да му неце сметати да опет против себе (уз Киријоса) има цитав стадион и то исти терен. Никад ми неце бити јасна публика у Аус, САДу и Енг-вец 15 год навијају за распалог Федерера, а увијек против постених играца са др стране мрезе...

ОДГОВОРИТЕ