И то се морало догодити - одлази Ди Натале!

Фантастично путовање Удинезеа и легендарног нападача ближи се крају.

Фудбал 23.01.2015 | 21:40
И то се морало догодити - одлази Ди Натале!

Антонио Ди Натале, уз Андреу Пирла и Франческа Тотија, један од последњих мохиканаца оне из моћне и занимљиве Серије А, решио је да каже: "Доста".

Италијански медији наводе да је 37-годишњи капитен Удинезеа одлучио да се разиђе са клубом на крају сезоне, иако је јасно да и даље може да игра фудбал на високом нивоу. Ди Натале је, наводно, обавестио председника "зебрета" да је наредног лета можда и последња прилика за њега да, попут многих других великана европског фудбала, одради последњи уговор у каријери за озбиљан новац.

"Ил Мессаггеро Венето", локални вест у Удинама, посветио је "пола" броја одлуци Ди Наталеа да оде са "Фриулија", на који је стигао давне 2004. године из Емполија и до данас 217 голова, уз 60 асистенција, на 404 утакмице. Рачунајући и године у Емполију, 170 центиметара високи "треквартиста" за сада је постигао 267 голова на 564 утакмице.

Лист наводи да је пред њим неколико опција: Блиски Исток, тј. Уједињени Арапски Емирати, затим Аустралија, Индија, САД.

Ове сезоне, код тренера Андрее Страмаћонија, Ди Натале је ређе него обично био у улози стартера. Постигао је осам голова на 17 наступа.

Коментари / 0

Оставите коментар