Видео: Читав градић у Аустралији навија з Нолета!

За Новака Ђоковића навија читаво једно мање место у Аустралији, Кендал, а тамошњи житељи допутовали су у Мелбурн и уручили занимљив поклон најбољем тенисеру света.

Тенис 23.01.2015 | 15:40
Видео: Читав градић у Аустралији навија з Нолета!

Већ неколико година Тениски савез Аустралије организује велико такмичење, у коме се села, месташца и градови надмећу у томе ко, заправо, највише од њих воли тенис.

Иако није баш лако доказивати љубав, јер је она права само ако се доказује изнова и изнова, становници поменутог Кендала успели су други пут у низу да надмаше конкуренцију.

Њихова љубав према тенису није везана само за једног играча или играчицу. Просто, воле "бели спорт" и, како су у конкурсу (поново) победили, могли су да бирају чији ће да буду "званични навијачи". Прошле године су колективно, као житељи истог места, одлучили да бодре Рафаела Надала, а ове године су, такође као победници, одабрали Новака.

И, управо су Ђоковића представници Кендала посетили у Мелбурну, где он увелико наступа на Аустраиљан опену, а том приликом уручили су му и поклон - бенкицу за његовог сина Стефана.

Коментари / 0

Оставите коментар