Video: Čitav gradić u Australiji navija z Noleta!

Za Novaka Đokovića navija čitavo jedno manje mesto u Australiji, Kendal, a tamošnji žitelji doputovali su u Melburn i uručili zanimljiv poklon najboljem teniseru sveta.

Tenis 23.01.2015 | 15:40
Video: Čitav gradić u Australiji navija z Noleta!

Već nekoliko godina Teniski savez Australije organizuje veliko takmičenje, u kome se sela, mestašca i gradovi nadmeću u tome ko, zapravo, najviše od njih voli tenis.

Iako nije baš lako dokazivati ljubav, jer je ona prava samo ako se dokazuje iznova i iznova, stanovnici pomenutog Kendala uspeli su drugi put u nizu da nadmaše konkurenciju.

Njihova ljubav prema tenisu nije vezana samo za jednog igrača ili igračicu. Prosto, vole "beli sport" i, kako su u konkursu (ponovo) pobedili, mogli su da biraju čiji će da budu "zvanični navijači". Prošle godine su kolektivno, kao žitelji istog mesta, odlučili da bodre Rafaela Nadala, a ove godine su, takođe kao pobednici, odabrali Novaka.

I, upravo su Đokovića predstavnici Kendala posetili u Melburnu, gde on uveliko nastupa na Austrailjan openu, a tom prilikom uručili su mu i poklon - benkicu za njegovog sina Stefana.

Komentari / 0

Ostavite komentar