Крстајић "преузео" ФК Радник Бијељина

Некадашњи српски репрезентативац и првотимац Партизана Младен Крстајић нови је предсједник Фудбалског клуба Радник из Бијељине, одлучено је на Скупштини клуба која се одржала први пут након осам година.

Фудбал 22.01.2015 | 20:30
Крстајић "преузео" ФК Радник Бијељина

Нова Скупштина Бијељинаца једногласно је изабрала Крстајића који је прву сједницу нове Управе заказао за наредну седмицу.

- Имам велики мотив да радим у Бијељини и да помогнем око стабилизације клуба. Овде ми живи ужа родбина и са великим ентузијазмом ћу радити да Радник остане у лиги. Желимо да клуб унаприједи сопствену школу фудбала како би домаћи играчи били више заступљени у првом тиму - казао је нови предсједник Бијељинаца Младен Крстајић.

Нови Управни одбор ће имати 13 чланова, а Крстајић је предложио десет, док ће остала три мјеста бити резервисана за спонзоре клуба. Доскорашњи предсједник Скупштине Радника Душан Глишић, који је ову функцију обављао 18 година, последњи пут је пресједавао, а од сада ће то радити досадашњи предсједник клуба Предраг Јовић. На наредним сједницама биће одређено ко ће бити генерални секретар.

Младен Крстајић је рођен 4. марта 1974. године у Зеници гдје је започео фудбалску каријеру. Касније је играо још за Кикинду, Партизан, Вердер и Шалке из којег се поново вратио у редове београдских "црно-бијелих" гдје је завршио каријеру 21. маја 2011. године. Одмах послије тога постао је спортски директор Партизана.

Послије првог дијела Премијер лиге БиХ Радник заузима претпоследње мјесто на табели са десет бодова.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

поплава

22.01.2015 20:57

Честитам Крстајићу,сигурно није наивно све ово прихватио и преузео.Но, кад будем знао имена осталих чланова УО знаћу гдје и чему све то води.Наравно, најбитнија су и та три мјеста предвиђена за спонзоре.Предпостављам да су то Крстајићеви људи и онда на крају могу само констатовати и изјавити још једну честитку за прву приватизацију у спорту у Бијељини.Ваљда ће ова бити успјешна од оних у привреди???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСС

22.01.2015 21:20

КОЈИ ЦЕ ... ЈОВИЦ И ОСТАЛА БАГРА, РАДИ СВОЈ ПОСАО... ГДЈЕ СУ СПОРТИСТИ, САДАСЊИ И ОНИ У ПЕНЗИЈИ

ОДГОВОРИТЕ