Звезда ''поклања'' паре Мамићу и Динаму!

Новац од казни клубовима који се не придржавају финансијског фер-плеја дају се срединама које успешно финансијски послују. Са једне стране је српски, а са друге хрватски шампион.

Фудбал 23.01.2015 | 09:40
Звезда ''поклања'' паре Мамићу и Динаму!

Челници УЕФА наградили су хрватског шампиона, загребачки Динамо, са 246.000 евра због успешног финансијског пословања. Иницијална вест која свакако не заслужује пажњу, али веровали или не и наш шампион Црвена звезда је „учествовао“ у давању бонуса Мамићевом клубу.

О чему се ради? Наиме, УЕФА сваке године кажњава клубове због непоштовања финансијског фер-плеја. Поједине тимове попут наше Црвене звезде и избацује из европског такмичења када види да финансијске санкције не дају праве резултате.

Дакле, УЕФА може да скупи лепу своту новца од казни клубовима који се не придржавају правила. Али тај новац се не задржава у каси европске куће фудбала, већ се дели клубовима клубовима који успешно послују. Загребачки Динамо је један од њих.

Треба ли подсећати да је Црвена звезда у последње три године један од највећих грешника.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Трле ТЗ

23.01.2015 08:45

ПА ДОБРО,СТО ОНДА ВИ НЕ БУДЕТЕ КОНКРЕТНИ И ПОСЛУЈЕТЕ У СКЛОПУ ЗАКОНА И УЗМЕТЕ ПАРЕ ОД ХАЈДУКА КОЈИ ТАКОДЈЕ ПЛАЦА КАЗНЕ.АЛИ НЕМОЗЕ СЕ У ЗВЕЗДИ РАДИТИ РЕГУЛАРНО,СВАКИ МЈЕСЕЦ НЕКО У ЗАТВОР ПА ГА ПУСТЕ

ОДГОВОРИТЕ