Стефановић вјерује да ће убице бити откривене

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић верује да ће Комсија за истраживање убиства новинара доћи до истине о тим злочинима и истиче да има пуно поверење у припаднике МУП-а који раде на томе.

Србија 22.01.2015 | 13:15
Стефановић вјерује да ће убице бити откривене

Стефановић је новинарима рекао да МУП није давао званичне инфомације о налазима те Комисије и да не може да коментарише медијске наводе због интереса истраге.

"Нисмо давали званичне изјаве о томе а имам пуно поверење у (Драгана) Кецмана који одлично ради свој посао и верујем да ће учини све што је могуће да што пре дођемо до истине у свему томе", рекао је он.

Стефановић је претходно са финском министарком унутрашњих послова Паиви Расаснен потписао Споразум о сарадњи два министарства у борби против криминала.

Комисија која истражује убиство новинара "Вечерњих новости" Милана Пантића, дошла је до информација које би могле да расветле злочин почињен 2001. у Јагодини, а по којима су у њега умешане три особе, објавиле су недавно "Вечерње новости".

Та Комисја истражује и убиства новинара Славка Цхурувије Даде Вујасиновић, а за сваки од случајева формиран је и посебан полицијски тим.

Коментари / 0

Оставите коментар