Stefanović vjeruje da će ubice biti otkrivene

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović veruje da će Komsija za istraživanje ubistva novinara doći do istine o tim zločinima i ističe da ima puno poverenje u pripadnike MUP-a koji rade na tome.

Srbija 22.01.2015 | 13:15
Stefanović vjeruje da će ubice biti otkrivene

Stefanović je novinarima rekao da MUP nije davao zvanične infomacije o nalazima te Komisije i da ne može da komentariše medijske navode zbog interesa istrage.

"Nismo davali zvanične izjave o tome a imam puno poverenje u (Dragana) Kecmana koji odlično radi svoj posao i verujem da će učini sve što je moguće da što pre dođemo do istine u svemu tome", rekao je on.

Stefanović je prethodno sa finskom ministarkom unutrašnjih poslova Paivi Rasasnen potpisao Sporazum o saradnji dva ministarstva u borbi protiv kriminala.

Komisija koja istražuje ubistvo novinara "Večernjih novosti" Milana Pantića, došla je do informacija koje bi mogle da rasvetle zločin počinjen 2001. u Jagodini, a po kojima su u njega umešane tri osobe, objavile su nedavno "Večernje novosti".

Ta Komisja istražuje i ubistva novinara Slavka Churuvije Dade Vujasinović, a za svaki od slučajeva formiran je i poseban policijski tim.

Komentari / 0

Ostavite komentar